Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PARAŞÜTLE ATLARKEN GİTAR ÇALDI

türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden

türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden kapadokyabölgesinde yamaç paraşütü yapan gençler, yerden yaklaşık bin metre yüksekliktegitar çalıp şarkı söyledi.   

türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden kapadokyabölgesinde yamaç paraşütü ile uğraşan tamer adıyaman, üniversite öğrencisiİbrahim berk ile yamaç paraşütü yapmak için aşıklı dağından atladılar. busırada üniversite öğrencisi aynı zamanda sokak müzisyenliği yapan İbrahim berkyerden yaklaşık bin metre yükseklikte gitar çalıp şarkı söylemesi dikkatlerdenkaçmadı. yaklaşık 45 dakika havada kalan gençler yamaç paraşütünde gitar çalıpşarkı söylemenin mutluluğunu yaşadılar.

  kapadokyahavacılık ve doğa sporlar kulübü başkan yardımcısı olan tamer adıyamanaçıklamasında nevşehir’de bir ilki gerçekleştirerek gökyüzünde gitar çalıpşarkı söyledik dedi. adıyaman, “bu etkinliği kapadokya’mızın tamamen tanıtımamacıyla nevşehir’imizde yabancı turistlerin gökyüzünden kapadokya manzarasınıizlemeleri için düzenliyoruz. aynı zamanda bir ilki yaşamış bulunuyoruz.müzisyen arkadaşımız İbrahim berk ile birlikte aşıklı dağından kalkışımızıyaparak kapadokya’nın eşsiz manzarasında güzel bir havada müzikle beraberuçuşumuzu gerçekleştirdik. denemek isteyen herkesi bekleriz” dedi.

Üniversite öğrencisi ve sokak müzisyeni olan İbrahimberk’te açıklamasında, “hayatımda ilk kez böyle bir etkinliğe katıldım. baştaendişelerim vardı ama daha sonra alıştım. bu benim hayatımda ki ilk yamaç paraşütü deneyimimle beraber ilk kezgökyüzünde gitar çalıp şarkı söyledim. bu duygunun tarifi yok” diyekonuştu. 

İha 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği
Sıradaki Haber Aksaray’da bugün hava nasıl olacak?