Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel bireylerin için düzenlenen gezide renkli anlar yaşandı

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, güzel bir çalışmaya imza attı. İl Müdürü İsrafil Aktürk organizasyonunda gerçekleşen etkinlik kapsamında özel bireyler için Helvadere ve Hasandağ gezisi düzenlendi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsrafil Aktürk ve eşi Türkan Aktürk, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezinde kalan özel bireylerle bir araya geldi. Aksaray’da bulunan özel bireylerin sosyal hayata katılımı sağlamak, moral ve motivasyon sağlamak maksadıyla gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte renkli anlar yaşandı. Helvadere ve Hasandağ gezisi kapsamında bir araya gelen İl Müdürü Aktürk ve özel bireyler, gezi boyunca neşelerini eksik etmeyerek verimli vakit geçirdiler. Hasandağı ve Helvadere gezisi sırasında bölgeyi keşfetme şansı da bulunan gezi heyeti, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

“Birlikte tüm engelleri aşan bir aileyiz” mottosu ile hareket eden Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsrafil Aktürk, gezi boyunca oldukça keyifli anların geçirildiği ifadesinde bulundu.

Haber: Ağustos Gerçe