Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel Bireyler İçin Afet Güvencesi: Aksaray’da Kritik Eğitim!

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve AFAD organizatörlüğünde önemli bir etkinliğe imza atıldı. Buna göre Aksaray’da afet bilincine yönelik eğitim verildi.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Rehabilitasyon Merkezinde özel bireylerle birlikte çalışan personele yönelik Afet Bilinci eğitimi tamamlandı. Özel bireyleri korumak için oldukça büyük önem arz eden bu etkinlikte, güvenlik ve dayanışmanın vurgusu üzerinde duruldu.

Eğitimler kapsamında yapılan tatbikatlarla hem çalışanların hem de özel bireylerin hayatlarını emniyete almaya yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, “Yaptığımız tatbikatlarla afet ve acil durumlarda hem kendimizi hem de özel bireylerimizi en iyi şekilde korumak için bilgi ve tecrübemizi arttırıyoruz.  Güvenli bir ortam için daima hazırız” ifadelerine yer verdi.

Aksaray’da yapılan bu etkinlik, vatandaşları bilinçlendirme konusunda fark yaratırken aynı zamanda özel bireyler ve onlarla ilgilenen çalışanların olası bir afet durumunda güvende olmalarını sağlamak bakımından önem arz ediyor. Aksaray’da afet eğitimlerinin sayısının ve niteliğinin her geçen gün artması planlanıyor.

Ağustos Gerçe