Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel Ak İrfan Fen ve Anadolu Lisesi’nde İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Anma Programı Coşkuyla Kutlandı

Mehmet Akif Ersoy’un milli

Mehmet Akif Ersoy’un milli ve dini değerlere olan bağlılığı ve İstiklal Marşı’nın yazılmasındaki rolü, Özel Ak İrfan Fen ve Anadolu Lisesi’nde duygu dolu bir anma programında öğrencilerle buluştu.

Özel Ak İrfan Fen ve Anadolu Lisesi’nde, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anma programı coşkuyla kutlandı. Programa, Kurucu Temsilci Ali Özlük, Lise Müdürü Ahmet Aydın ve İlköğretim Müdürü Melek Kutay Dinler de katıldı.

Öğrenciler tarafından coşkuyla izlenen programda, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve milli mücadeleye olan katkıları anlatıldı. Öğrenciler, Mehmet Akif Ersoy’un vatan sevgisi ve milli duyguları ifade eden eserlerini sahneledi ve İstiklal Marşı’nın önemini vurgulayan konuşmalar yaptı.

Programda duygu dolu anlar yaşanırken, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgesi verildi. Mehmet Akif Ersoy’un milli ve dini değerlere olan bağlılığı ve İstiklal Marşı’nın milli mücadeleye olan katkılarına vurgu yapılırken, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesine dair en güçlü duyguların ve umutların ifadesi olan bu marşın önemi bir kez daha hatırlatıldı.

Haber: Fatma Altınok