Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osmanlı 1453 Spor, yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürüyor

Aksaray’ı 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Osmanlı 1453 Spor Kulübü, hazırlıklarını Aksaray Dağılgan Spor Tesisleri’nde çift idman yaparak sürdürüyor.

Aksaray’ı 2024-2025 sezonunda Bölgesel

Sarı-siyahlı ekip, iç transferde genç ve dinamik bir kadro oluşturma hedefiyle önemli adımlar attı.
Osmanlı 1453 Spor, iç transferde Cemilhan Demir, Ahmet İlhan, Mahmut Öz, Berat Demir, Erenhan Aksamaz ve kaleci Hasan Basri Sarı ile sözleşme yeniledi. 2023-2024 sezonunda takımı namağlup şampiyon yapan Rıfat Demir ile yollarını ayıran kulüp, yeni sezona genç teknik direktör Süleyman Doğan ile devam etme kararı aldı. Doğan’ın yardımcılıklarını kaleci antrenörü olarak Ayhan Akkum ve yardımcı antrenör olarak Yılmaz Ünsal üstlenecek.
2024-2025 sezonunda BAL 6. Grup’ta mücadele edecek olan Osmanlı 1453 Spor’u zorlu rakipler bekliyor. Grubunda Eskişehirspor, Konya Ereğlispor, Tarsus İdmanyurdu, 2 Eylül Spor Kulübü, Ömeranlıspor, Manavgat Belediyespor, Mezitli 33 Spor, Kaş Kınıkspor, Homurluspor ve Akşehir Spor gibi güçlü takımlarla karşılaşacak olan sarı-siyahlılar, şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak.
Osmanlı 1453 Spor As Başkanı Şeref Konaç, kurdukları genç kadronun rakipler tarafından hayranlıkla izleneceğini belirterek, lige iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti. Teknik Direktör Süleyman Doğan ise genç oyuncularına duyduğu güveni, “Yaş sadece bir sayıdan ibarettir!” diyerek vurguladı. Doğan, liglerin başlamasına yaklaşık 40-45 gün kaldığını ve bu süre zarfında en iyi şekilde hazırlanarak her maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.
Osmanlı 1453 Spor’un, genç kadrosuyla bu sezon da taraftarlarını gururlandıracak performanslar sergilemesi bekleniyor.

Ağustos Gerçe