Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osmanlı 1453 SK oyuncuları ile Aksaray Belediyespor oyuncuları arasından gerginlik sonlandı

Osmanlı 1453 SK oyuncuları

Osmanlı 1453 SK oyuncuları ile Aksaray Belediyespor oyuncuları arasından yaşanan gerginlik kulüp yöneticileri birliktelik mesajıyla sonlandı.

Aksaray U16 Liginde mücadele eden Osmanlı 1453 SK oyuncuları ile Aksaray Belediyespor oyuncuları arasındaki gerginlik kulüp yöneticilerin anlayışlı yaklaşımı sonucunda sonlandırıldı.

Dağılgan Spor Tesislerinde oynanan U16 Ligi maçında Osmanlı 1453 SK ile Aksaray Belediyespor karşılaştı. Karşılaşmanın ikinci devresinde ceza sahasında yaşanan tartışmanın ardından sporcular arasında gerginlik yaşanırken, maçı tribünden takip eden Osmanlı 1453 SK yöneticileri Başkan Kamil Pala ve Genel Menajer Prof. Dr. Tarık Sevindi olayın daha fazla büyümesine engel olarak müdahale etti.

Sporcular arasında yaşanan gerginliği sakinleştiren yöneticiler maçın tatil edilmesinin ardından sporcuların velileri ile bir araya geldi. Velilerle birlikte her iki takımda da forma giyen sporcuları bir araya getiren yöneticiler gerginliğe sonlandırdı.

Sarılarak birbirinden özür dileyen sporcular gergininle son noktayı koydu. Velilerin beğenisini toplayan davranışın ardından kulüp yöneticilerine teşekkür edildi.

Osmanlı 1453 SK Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Menajer Prof. Dr. Tarık Sevindi konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Spor ayrıştıran değil birleştiren bir organizasyondur. Bizde bu konuyu baz alarak bugün Dağılgan Spor Tesislerinde yaşanan gerginliğe müdahale ettik. Sporun kardeşlik ortamında daha verimli olduğunu anlattık. Gençlerimizin maç esnasında yaşadığı gerginliğin oluşturacağı olumsuzluklardan bahsederek onların bir birilerin kenetlenerek başarıya ulaşması gerektiğini aktardık. Kulüp Başkanımız Kamil Pala ile birlikte aynı hassasiyeti gösteren velilerimize de ulaşarak sporcularımız arasındaki gerginliğe son verdik. Dileriz ki yeşil sahalarda gerginlik olmadan seyir keyfi yüksek maçlarımız olsun. Bizler bunun için mücadele edeceğiz. Sporun ayrıştıran değil birleştiren gücüyle hareket edeceğiz. Tüm sporcu kardeşlerimize başarılar dileriz” ifadesini kullandı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz