Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OSB Yolunda Kaza Yoğunluğu

Yeni açılan 50 metrelik

Yeni açılan 50 metrelik yolun Organize Sanayi yoluyla kesiştiği noktada kaza eksik olmuyor. Bölgeye ya trafik ışıkları ya da yolun her iki yakasına yüksek kasisler konularak araçların hızının azaltılması isteniyor.

Terminal ve hastaneyi Sağlık Kasabası yoluna bağlayan, yeni açılan 50 metrelik yol ulaşıma büyük rahatlama getirirken, dağ bölgesinin yerleşim alanlarından hastaneye ulaşım da kolaylaştırılmıştı. Yolun OSB’ye giden yolla kesişme noktasında sürekli olarak kaza yaşanıyor.
Organize Sanayi Bölgesine geliş ve gidişlerin yolda uzun araç kuyruklarına neden olması, tam da bu kavşakta araçların hızını kesecek kasis veya trafik ışığı olmaması bölgede kazaların artmasına neden oluyor. Bu güne kadar ölümlü kaza yaşanmadı. Fakat yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların sayısı giderek artıyor. Sürücüler. OSB yolunun gidiş ve geliş kısımlarına birer yüksek kasis konularak araçların hızının azaltılması ile olumsuzlukların büyük oranda önleneceğini ifade ederken, bir kısım sürücülerde trafik ışıkları ile daha garantili olacağı yolunda görüş bildiriyorlar.

Haber Ağustos Gerçe