Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköy’de Tekvando Dostluk turnuvası düzenlendi

Aksaray’ın ilçelerinden olan Ortaköy İlçesinde Tekvando Dostluk turnuvası düzenlendi. Ortaköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleşen turnuvaya 8 il ve ilçeden katılım sağlandı.

Aksaray’ın ilçelerinden olan Ortaköy

Aksaray’ın ilçelerinden olan Ortaköy İlçesinde Tekvando Dostluk turnuvası düzenlendi. Ortaköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleşen turnuvaya 8 il ve ilçeden katılım sağlandı.

Aksaray Ortaköy’de İl ve ilçe turnuvaları kapsamında gerçekleşen Tekvando Dostluk turnuvasına Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe katılım sağaldı.  Ankara, Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Kayseri, Mersin, Yozgat ve Sivas olmak üzere 8 İl’den yaklaşık 200’ün üzerinde sporcunun katıldı.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada takımlar bulundukları il ve ilçeleri başarı ile temsil etti. Kaymakam Karatepe dereceye giren sporculara madalyalarını taktim etti.

İl ve ilçeler arasında güçlü iletişimin sağlanması ve spora teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen turnuvada 8 ilden Ortaköy İlçesine gelen sporcuların performansları seyircileri etkilemeyi başardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan  Taekwondo Aksaray İl Temsilcisi Nevzat Gül ; “bu yıl 02.06.2024 tarihinde ilkini düzenlediğimiz taekwondo şenliğimizden sonra Ortaköy ilçemizde yapılan dostluk turnuvasıyla ilimizde bu spora olan ilgiyi arttırmak ve turnuva sayesinde bu alanda ilimizdeki sporcuların gelişimine de katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.  İlk defa düzenlenen ve sekiz ilden yaklaşık 250 sporcu ve 15 kulübün katıldığı bu turnuva Ortaköy ilçesine ayrı bir heyecan yaşattığını dile getirdi.

Kaymakam Karatepe, turnuvaya katılan sporcuları tebrik ederek,  turnuvada emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ da sporcu gençleri tebrik ederek başarılar diledi.

Fatma Altınok 

 

 

Aksaray'da emniyet ekiplerine yönelik moral
Sıradaki Haber İçişleri Bakanlığı’nın Desteklediği Etkinlik: Aksaray Polisine Moral Dopingi!