Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköy’de kadına yönelik şiddetle mücadele panel düzenlendi

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal İl Müdürlüğüne bağlı Ortaköy Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Aksaray Üniversitesi Ortaköy Meslek Yüksekokulu ortak çalışmalarıyla “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” sebebiyle program düzenlendi.

25 Kasım Kadına yönelik şiddetle mücadele günü kapsamında Aksaray’da farkındalık yaratmak ve şiddeti engellemek adına Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü çalışmalar ve bilgilendirici panel programı düzenlemeye devam ediyor.

Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe’nin başkanlığında gerçekleşen “Güçlü Kadın Güçlü Aile, Güçlü Toplum” panele Ortaköy Meslek Yüksekokulu Zeynel Abidin ve Kurum Amirlerinin katılım gösterdi.

“Güçlü Kadın Güçlü Aile, Güçlü Toplum” konulu panel Moderatörlüğünü Seçil Koçak yaptı. Panele konuşmacı olarak katılım gösteren Ortaköy Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Gülay Kaçmaz, Vaize Behiye Çalışkan, Psikolog Damla Serdengeçti, Sosyal Çalışmacı Gülşen Akalın ve farkındalık oluşturmak için panele konuşmacı olarak katılan Derya Turan’a katkılarından ötürü teşekkür belgeleri takdim edilmesinin ardından panel sonlandı.

Haber: Fatma Altınok