Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ORTAK AKIL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çarşambagünü halk eğitim merkezi

Çarşambagünü halk eğitim merkezi müdürlüğünde gübre dağıtıcı bayileri ile bitki korumaÜrünleri bayilerine yönelik olarak her yıl düzenlenen ortak akıl toplantısıdüzenlendi.

toplantıya tarım İl müdürü bülent saklav, bitkisel Üretimve bitki sağlığı Şube müdürü abdi Özdemİr ve Şube müdürlüğünde görevli teknikpersoneller ile ilimizde faaliyet gösteren gübre ve bkÜ bayileri katılmıştır.

 toplantıda İlmüdürü bülent saklav ‘’gübre kullanımının tarımda önemini vurgularkenbayilerimize bakanlığımızın talimatı gereği takip sistemini mutlakakullanmaları ve depo ve satış yerlerine de kamera taktırmaları yönündebilgilendirmelerde bulunarak nitratlı gübrelerin tarımda kullanımından dolayıoluşabilecek güvenlik sorunlarını en aza indirmenin bu talimatları yerinegetirmekle bertaraf edilebileceğini bildirmiştir. daha sonra konu uzmanı teknikpersoneller tarafından gübrelerin piyasaya arzı hakkındaki mevzuat hükümleri ilegübre takip sisteminin kullanımı hakkında ve bitki koruma ürünlerinin piyasayaarzı hakkındaki mevzuat hükümleri ile bkÜ takip sistemi hakkında bayilerimizegerekli bilgiler verilmiştir” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eski nişanlısını silahla vurarak öldüren
Sıradaki Haber Aksaray’da Eski Nişanlısını Öldüren Zanlıya Ağırlaştırılmış Müebbet!