Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ORTAK AKIL İLE ŞEHRİMİZİ GELECEĞE TAŞIYORUZ

ak parti aksaray İl

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy,beraberindeki İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, merkez İlçe başkanı hamzaaktürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, defterdar, jandarma komutanı,aksaray Üniversitesi rektörü ve tıp fakültesi dekanı’nı ziyaret edip, şehrinsorunları ile ilgili istişarelerde bulundu.

ziyaretleri kapsamında ilk olarak defterdar uğur arslan’ıziyaret eden İl başkanı hüseyin altınsoy ve beraberindeki heyet, defterdarlıkçalışmaları ile bilgi aldılar. ardından jandarma komutanı albay fuat anık’ı,aksaray Üniversitesi rektörü yusuf Şahin’i ve tıp fakültesi dekanı prof. dr.namık Özkan’ı ziyaret eden heyet adına konuşan İl başkanı altınsoy, “bugünziyaretlerimiz kapsamında defterdarımız uğur arslan’ı, jandarma komutanımız albayfuat anık’ı, Üniversite rektörümüz prof. dr. yusuf Şahin’i, tıp fakültesidekanımız prof. dr. namık Özkan’ı ziyaret edip çalışmalar ile ilgili bilgialdık. hamdolsun ilimiz arzu ettiğimiz refah seviyesine kavuşmuş durumda.yerelde aksaray, genelde Ülkemiz hak ettiği noktadaki yerini almaya hazır.bundan böyle bölgede söz sahibi bir ülke olarak tüm dünya bizi takip edecek.genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan önderliğinde 2023,2053, 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. yeni sistem ile birçokengel tarihe karıştı. Şimdi yeni türkiye olarak koşma zamanı. yerelden genelehizmetlerimiz kat kat artacak. ortak akıl ile şehrimizi geleceğe taşıyoruz“dedi.

ziyaretlerinin göreve geldiği ilk günden bu yana artarakdevam ettiğini ve ortak akıl ile şehri geleceğe taşıdıklarını belirten başkanaltınsoy, “ziyaretlerimizin yanı sıra yerel seçim hazırlıklarımızı da genelmerkezimiz ile istişarelerle sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler
Sıradaki Haber ‘Ailemi Seviyorum ‘ projesi kapsamında Yenipınar Köyü sakinlerine eğitim verildi