Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖRNEK OKULA ZİYARET

vali aykut pekmez’in eşi

vali aykut pekmez’in eşi yeşim pekmez  ortaköy İlçesine bağlı ozancık köyünü ziyaretetti. köyün ilkokulu ve ortaokulunun da incelemelerde bulunan pekmez; idareci,öğretmen ve veli işbirliğinin en güzel çalışmalarının gerçekleştirildiği okulunaksaray’da bir örneğini daha görmediğini söyledi.

yeşim pekmez beraberinde emniyet müdürü ali karabağ’ın eşi reyhan karabağ, aile vesosyal politikalar İl müdürü İsrafil aktürk ile ozancık köyü İlkokulu veortaokulunu ziyaret etti.

okul müdürü mehmet ali altınok, öğretmenler ve köymuhtarı bayram köse ile görüşen pekmez; idareci, öğretmen ve velilerinişbirliğinde okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

okulun özel bir okulda dahi bulunmayan donanımları veöğrenci odaklı düşünülerek geliştirilen imkânları ile bir örneğinin dahaolmadığını belirten yeşim pekmez ; köy okulu olarak düşünüldüğünde derslikler, öğrencilerinihtiyaçları doğrultusunda yapılan yenilikler ile çok önemli çalışmalargerçekleştirildiğini bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

İlkokul ve ortaokulda incelemelerde bulunan yeşim pekmez; idealist, mesleğini ve çocukları seven idareci ve öğretmenlerin; iyi birinsan, vatanına ve milletine yararlı işler yapma hedefinde, toplum değerleriniöğrenen ve uygulayan bireyler yetiştirmek için gösterdikleri çabaları takdirettiklerini söyledi.

okulların sadece türkçe, matematik, fen derslerininöğretilmediği, eğitim ve öğretimin beraber en iyi şekilde uygulanan yerlerolması gerektiğinin önemini belirten yeşim pekmez ; “ozancık köyümüzde okulidaresi, öğretmen ve veli işbirliği ve gayreti ile çok güzel şeyler ortayaçıkarılmış. Çocukların eğitim başarısının geliştirilmesinin yanında; onlara birçok konudafarkındalık kazandıracak ve ileriki yaşamlarında burada temel olarak aldıklarıve öğrendikleri ile kendilerini en iyi şekildeyetiştirecekler.” dedi.

gezdiği; derslikler, okul koridorları, öğrencilavaboları, toplantı ve etkinlik salonlarının tasarım ve kullanım amaçlarıbakımından birçok özel okulda dahi düşünülüp uygulamasının yapılmadığını kaydedenpekmez; okul idareci ve öğretmenlerini tebrik etti.

ziyaret ettiği sınıfta öğrencilerle bir süre görüşereksohbet eden pekmez; öğrencilere kitap hediye etti.

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ebulfeyz Elçibey caddesi Kafeler
Sıradaki Haber Aksaray’da Polise Silah Gösteren 17 Yaşındaki Sürücü Yakalandı!