Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OPET’TE KADIN İSTİHDAMI

İŞkur ve opet kadınlar

İŞkur ve opet kadınlar öncelikli olmak üzere sektörde ,ihtiyaçduyulan nitelikte işgücünün temin edilerek istihdamıartırılması amacıyla protokol imzaladı. İşkur tarafından yapılan yazılıaçıklamada;

“kurumumuz tarafından sunulmakta olan istihdamhizmetlerinden, aktif işgücü hizmetleri kapsamındaki kurs ve programlardan, işve meslek danışmanlığı hizmetlerinden ve yürürlükte bulunan istihdamteşviklerinden opet petrolcÜlÜk a.Ş. bayilik ağında bulunan istasyonlarınyararlanması ve bu sayede kadınlar öncelikli olmak üzere sektörde ihtiyaçduyulan nitelikte işgücünün temin edilerek istihdamın artırılması amacıylaİŞkur ile opet arasında işbirliği protokolü 24/05/2018 tarihinde imzalanarakyürürlüğe girmiştir.

gelinen aşamada yapılan değerlendirmeler sonucunda kadınistihdamının artırılmasına yönelik çalışmalarda söz konusu protokol kapsamında,aksaray ilimizde opet petrolcÜlÜk a.Ş. bayilik ağında bulunan istasyonlarziyaret edilerek kurumumuz hizmetlerinden faydalanmaları sağlanmaktadır. bukapsamda, eren petrol turizm ticaret limited Şirketi işbirliğiyle, satışdanışmanı mesleğinde 1 kadın katılımcıyla 3 ay süren  işbaşı eğitim programı düzenlenmiştir. buprogram başarıyla sonuçlanmış olup, bayan katılımcı firma tarafından istihdamedilerek bir kadının daha iş hayatında yer alması sağlanmıştır”.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Dondurma ikram edilen çocuklardan Emrehan
Sıradaki Haber Askıda dondurma ile 1550 çocuğu sevindirdi