Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖNEMLİ OLAN DOĞRU, FAYDALI İŞLERİ BİRLİKTE YAPMAKTIR

aksarayvalisi ali mantı kamu

aksarayvalisi ali mantı kamu kurum ve kuruluşları müdürlerinin katılımı iledeğerlendirme toplantısı düzenledi.

İlÖzel İdaresi genel sekreterliğinde düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan valiali mantı; kamu kurumları arasındaki koordinasyonun en üst düzeydesağlanacağını belirterek; herkesin üzerine düşen mesuliyetin gereğini en güzelşekilde yerine getireceğini, aksaray’da işbirliği ve koordinasyonun iyi durumdaolduğunu söyledi.

yürütülenhizmetlerin verimliliği açısından bir araya gelerek, kaynaşma, dayanışma ilebirlik ve beraberliğin sağlanması açısından belirli zamanlarda bütün kamukurumları müdürlerinin katılımı ile değerlendirme toplantılarıdüzenleyeceklerini aktaran vali ali mantı;

“Önemliolan doğru, faydalı işleri birlikte yapmaktır. günümüzde ciddi anlama veanlamlandırma problemi var. bunu aşamazsak adaleti tesis edemeyiz. onun içinherkes üzerine düşen mesuliyetin gereğini en güzel şekilde yerine getirmelibirbirimiz iyi anlamalıyız” dedi.

kurumlararası işbirliğine vurgu yapan vali ali mantı resmi yazışmaların yapılması ileifa edilen görevlerin tamamlanmadığını önemli olanın yazılan yazının takibi veneticelendirilmesi olduğunu söyledi.

etkinve verimli çalışmanın önemini kaydeden vali ali mantı konuşmasında: “aksaray’dabelli bir durum oluşmuş, belli bir yönetim tarzı var. bizde bunların üzerinebir şeyler koyabilirsek ilerde de buradan gittiğimiz zaman hayırla yâd edilebilirsekbizim için ne mutlu “dedi.

-kamudüzeni ve kamu güvenliği için hepimize görev düşüyor

valiali mantı kamu hizmetlerinin doğru bir şekilde yapılmasının önemine dikkatçektiği konuşmasında;  “adalet,yükseköğretim ve diğer kurumlarımız ile hep birlikte bu ülkenin türkiyecumhuriyeti devletinin görevlileriyiz. bizim çizgilerimiz, ayrımlarımız hukuknezdindeki çizgiler, görev dağılımlarındaki çizgilerdir. hepimizin hizmetettiği yer türkiye cumhuriyeti devleti ve vatandaşlarımız, milletimiz, bizi bizyapan değerlerimizdir. hepimiz onlar için çalışıyoruz. Önemli olan kamudüzenini kamu güvenliğini en güzel şekilde tesis edebilmek. onun için hepimizegörev düşüyor.” dedi.

yaklaşanyerel yönetim seçimleri ile ilgili de açıklamada bulunan vali ali mantı bütünkamu ve kuruluşların tarafsızlık ve adalet içerisinde devletin hukukçerçevesinde yüklediği sorumlulukları yerine getireceğini bildirdi.

İlÖzel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya;cumhuriyet başsavcısı İbrahim cansever, İdare mahkemesi başkanı Şenolkaradeniz, 1. ağır ceza mahkemesi başkanı İlker akkaş, aksaray Üniversitesirektörü prof.dr. yusuf Şahin, vali yardımcıları hakkı loğoğlu, gürkan karaman,Şahin bayhan, mustafa türkcan, , İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, emniyetmüdürü ali karabağ, jandarma komutanı albay fuat anık, İlçe kaymakamları ilekamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!