Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖNDER’DEN KARTAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

aksaray Önder İmam hatipler

aksaray Önder İmam hatipler derneği aksaray İl millieğitim müdürlüğü görevine resmi olarak atanan hacı Ömer kartal’a hayırlı olsunziyaretlerinde bulundu. 

Önder İl başkanı kuddusi bakar beraberinde dernekyöneticileri ile birlikte ziyaret ettiği hacı Ömer kartal’a görevinde başarılardiledi. milli eğitimle uyum içerisinde çalıştıklarını ve kısa süre önce de Şeyhedebal-i İmam hatip ortaokulu içerisinde hizmet vermek üzere bir cami inşaatıbaşlattıklarını aktardı. bakar, “müdürümüz aksaray’da önemli bir örnek teşkiledecek bu projemize büyük destek verdi. allah razı olsun. İnşallah aksaray’a butür hizmetlerin kazandırılması adına iş birliklerimiz ve ortak projelerimizdevam edecektir. İl milli eğitim müdürümüz tüm sivil toplum örgütlerine karşıolumlu bir yaklaşım içerisinde. yapılacak çalışmalara da gerekli desteğiveriyor. ”dedi.

ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl millieğitim müdürü hacı Ömer kartal, “aksaray’ın eğitim çıtasını yükseltmek adınaçalışmalarımız devam edecektir. gerek sivil toplum örgütlerimiz gerek kurum vekuruluşlarımızla ortak akıl ve istişarelerle elimizden gelen hizmeti yapıyoruzve yapmaya da devam edeceğiz dedi.

yapılan açıklamaların ardından aksaray Önder İmamhatipler derneği başkanı kuddusi bakar  İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartala  yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ederek  hediye taktiminde bulundu. 

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bu haberin fotoğrafı yok
Sıradaki Haber CHP Aksaray’da Kadın Kolları Başkanlığına Yeni İsim: İşte o isim!