Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖNDER’DEN HAFIZLARA DESTEK

aksaray Önder İl başkanı

aksaray Önder İl başkanı kuddusi bakar aksaray nuray kayaİmamhatip ortaokulunda hafızlık eğitimi alan öğrencilere “bizlerde aksarayÖnder İmamhatipliler derneği olarak hafızlarımıza maddi ve manevi destekolmaktayız” dedi.

aksaray Önder İl başkanı kuddusi bakar yaptığı basınaçıklamasında; “aksaray İl müftülüğüne bağlı laleli erkek hafız kuran kursunda90 öğrencimiz vardır. bu öğrencilerimiz kursda hafızlık eğitimlerini ,aksaraynuray kaya İmamhatip ortaokulunda aldıkları örgün eğitimle beraberyürütmektedirler. yani İmamhatip ortaokuluna devam ederken kuran kursunda dayatılı kalarak hafızlık eğitimlerini devam ettirmektedirler.

bizlerde aksaray Önder İmamhatipliler derneği olarakhafızlarımıza maddi ve manevi destek olmaktayız. yarıyıl döneminde takdirnameve teşekkür alan 40 hafızımıza hediye takdim ettik.90 öğrencimize ikramlardabulunduk. Şehitlerimiz için hatim duası tertip ettik. sabah namazı buluşmaları,anlamlı günler ve gezilerde her zaman beraberiz. laleli erkek yatılı hafızlıkkuran kursumuz her yıl, hafızlığını tamamlayan öğrencilere İcazet törenidüzenlemektedir. yine Önder olarak bizlerde öğrencilerimizi her daimdestekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

haber avni kuru

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren
Sıradaki Haber ASÜ’de Mezuniyet Coşkusu: Fakülteler Belli Tarihlerde Kep Atacak!