Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖNDER’DEN BAŞKAN YAZGI’YA ZİYARET

Önder İmam hatipliler derneği

Önder İmam hatipliler derneği İl başkanı kuddusi bakar, Öncüspor kulübü başkanı okan Çelik ve dernek başkan yardımcısı mehmet emin Özkaraca,belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yı ziyaret etti.

ziyarette, türkiye genelinde imam hatip mezunlarının biraraya gelerek Önder derneği çatısı altında faaliyet yürüttüklerini söyleyen Önderİmam hatipliler derneği İl başkanı kuddusi bakar, sivil toplum örgüt olarakbirçok sosyal sorumluluk projelerine öncülük ettiklerini açıkladı.

dernek İl başkanı kuddusi bakar, yürütülen projelerde baştaaksaray belediyesi olmak üzere kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları (stk)ile yakın temas içinde olduklarını söyledi. bakar, kendilerine her konudadestek olup katkı sunan belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ya teşekkür etti.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, stk’larla yapılan işbirliğinin önemine vurgu yaptı. her sivil toplum örgütü gibi Önder’in de toplumyararına faaliyet yürüttüğünü bildirdi. başkan yazgı, toplumu yararına olan herprojeye imkânlar çerçevesinde destek verildiği açıkladı.

başkan yazgı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Önderİmam hatipliler derneği İl başkanı kuddusi bakar, Öncü spor kulübü başkanı okanÇelik ve dernek başkan yardımcısı mehmet emin Özkaraca’ya teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Güzelyurt İlçe Kaymakamı Muammer
Sıradaki Haber Kaymakam Yetiş’i İl Müdürleri ziyaret etti