Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRETMENLİK ÖLÜMSÜZ MESLEKTİR

aksaray İyi parti milletvekili

aksaray İyi parti milletvekili ayhan erel 24 kasımÖğretmenler günü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında;

“büyük Önder başöğretmen mustafa kemal atatürk’ün milletmektepleri başöğretmenliğini kabul buyurduğu gün,24 kasım Öğretmenler günü. buvesileyle başta başöğretmen mustafa kemal atatürk olmak üzere tümmeslektaşlarımın öğretmenler gününü saygı, sevgi ve minnetle kutluyorum.

Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüzmesleğidir. yaratılmışların en seçkini olan insanları eğiten, büyüten veyücelten sevgili öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Öğretmenin malzemesi insandır. İnsanı işleyen birsanatkârın mesleki hassasiyetinin ve haysiyetinin öncelenmesi, toplumungeleceğinin garanti altına alınması demektir. 

toplumun tüm kesimlerinin ve özellikle ülkeyiyönetenlerin, öğretmenlerimizin itibarının iadesini sağlamak ve yükseltmeköncelikli sorumluluğu olmalıdır. bu görev ve sorumluluğun gereğini yapmakyalnızca öğretmenlerimizin saygınlığı için değil, türkiye cumhuriyeti’ne ve tümdeğerlerimize sahip çıkacak fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesilleryetiştirilmesinin önünü açmak, kararan yollarımızın yeniden aydınlatılabilmesiiçin bir meşale yakmak olacaktır.

kıymetli öğretmenlerimizin, geçmişte olduğu gibigünümüzde de geleceğimizin mimarları olmaya devam edeceklerine olan inancımla;anadolu’muzun her köşesinde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmıştopraklarımızdaki bu aydınlık yüzlerin çoğalması temennisiyle, gerek aksaray’dagerekse yurdumuzun her köşesinde görevlerini özveriyle yerine getirenmeslektaşlarımın  ve yıllarını bu mesleğeadamış emekli öğretmenlerimize sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyor,ebediyete intikal eden değerli öğretmenlerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum. tümmeslektaşlarımın  “24 kasım Öğretmenlergünü”nü kutluyor, hepinize, saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kazada 1’i ağır 2 kişi
Sıradaki Haber Kurbanlık Yüklü Tır Kaza Yaptı: Aksaray’da 1’i ağır 2 Yaralı, Çok Sayıda Hayvan Telef!