Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclisin gündemine getirilsin

Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube

Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak, Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Toprak; “Önlük, rotasyon, mülakat tartışmalarıyla gerçek gündemimiz perdelenmesin. Öğretmenlik Meslek Kanunu daha fazla beklemesin” şeklinde konuştu.

Öğretmenlik Meslek Kanunun 23 Ekim 2018 tarihinde çıkarılacağı kamuoyuna bildirilmesinin ardından, 31 Aralık 2021 tarihinde de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) teklif sunuldu. Bunun üzerine Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Toprak, yaptığı paylaşımda Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun daha fazla beklememesi gerektiğini belirtti. Öğretmenlerin beklenti ve ihtiyaçlarını tek çatıda toplayan kanunun bir an evvel mecliste konuşulması gerektiğini ifade eden Şube Başkanı Toprak;  “Meslektaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayan, öğretmenlerimizin muhatap olduğu süreçleri ve mevzuatı tek çatı altında toplayan meslek kanunu bir an önce Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine getirilsin” dedi.

Haber: Fatma Altınok