Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öğretmenler gününde Aksaray’da duygusal ve anlamlı ziyaret!

Aksaray Vali Yardımcısı, İl

Aksaray Vali Yardımcısı, İl Müdürü ve Askeri Komutanlardan anlamlı duygusal ziyaret.

Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak, Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsrafil Aktürk ve eşi Türkan Aktürk, İl Jandarma Komutanı Mehmet Ali Bayer ve Garnizon Komutanı Üst. Teğ. Evren Alper Doğan, şehit yakını öğretmenlerin ailelerini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsrafil Aktürk’ün de katılımıyla gerçekleşen ziyarette, şehit yakını öğretmen aileleriyle bir araya gelinerek fedakarlıkları ve ülke için gösterdikleri özveri takdirle karşılandı.

İl Müdürü Aktürk, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehit yakınlarının vatanları için büyük bir fedakarlıkta bulunduklarını ve bu özel günde onların yanlarında olmanın önemine vurgu yaptı.

Ziyaret kapsamında, emekli öğretmen şehit babaları Yunus Gümüşsoy, Nail Sevindi, İbrahim Mengi ve Şehit annesi Zübeyde Gümüşsoy’un evlerine yapılan ziyaretlerde, vatan için gösterdikleri özveriden dolayı teşekkürler sunuldu.

Aksaray’ın öğretmenler günü vesilesiyle şehit ailelerini ziyaret etmesi, vatanseverlik ve özveri ruhunu bir kez daha ön plana çıkardı.
Haber; Fatma Altınok