Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE 11 BİN 68 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

aksaray belediyesi tarafından 24 kasım Öğretmenler günü nedeni ile fidan

aksaray belediyesi tarafından 24 kasım Öğretmenler günü nedeni ile fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

kireçlik mevkii’nde Öğretmenler günü hatıra ormanı alanında düzenlenen etkinlikte 11 bin 68 fidan toprakla buluşturuldu.
her yıl 24 kasım Öğretmenler gününde il protokol üyeleri ve öğretmenlerle birlikte fidan dikimi gerçekleştiren belediye başkanı dr. evren dinçer, bölgeye 4 yıl içerisinden 30 binden fazla fidanın dikilmesini sağladı. 
kireçlik mevkii’nde Öğretmenler günü hatıra ormanı alanında düzenlenen etkinliğe vali hamza aydoğdu, belediye başkanı dr. evren dinçer, cumhuriyet başsavcısı adem aydemir, İl tarım ve orman müdürü bülent saklav, İl milli eğitim müdürü h. Ömer kartal, İşkur müdürü mahmut akkuş, İl kültür ve turizm müdürü mustafa doğan,  ak parti İl gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk, ak parti İl kadın kolları başkanı ferhan polat, ziraat odası başkanı emin koçak, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.
etkinlik alanında konuşan belediye başkanı dr. evren dinçer; tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının günü kutlu olsun. göreve geldiğimizden beri 24 kasım Öğretmenler gününü bu şeklide, burada ağaç dikerek yad ediyoruz. bugün de 11 bin 68 fidanı sizlerin de katılımıyla toprakla buluşturacağız. malumunuz aksaray’ın yeşillendirilmesi ve yeşil aksaray hüviyetine bürünmesi noktasında çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. onlardan biri de bu etkinliğimiz. katkı ve desteklerinden ötürü valimiz hamza aydoğdu’ya, İl milli eğitim müdürümüze, sivil toplum kuruluşlarına ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve bu vesileyle yeniden tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum dedi.
aksaray valisi hamza aydoğdu 24 kasım öğretmenler günü nedeni ile katıldığı fidan dikim etkinliğinde yaptığı konuşmada; vali aydoğdu: bugün öğretmenler günü nedeni ile ilimizde birçok programlar düzenlendi. belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Öğretmenler günü vesilesiyle burada 11 bin 68 fidanı bugün toprakla buluşturduk. aksaray tarihte yeşil aksaray olarak biliniyor. biz de aksaray’ımızı yeşil aksaray yapmak için belediye başkanımızın davetiyle öğretmen arkadaşlarımız ve sivil toplum örgütleriyle beraber geldik inşallah bu ağaçlar çocuklarımızla beraber büyüsünler güzelleşsinler aksaray’ı kaplasınlar. emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. huzurumuz ve birliğimiz daim olsun diye konuştu.
milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal ise yaptığı konuşmada; tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. belediye başkanımız ve ekibinin tüm öğretmenler anısına 11 bin 68 fidan dikme programındayız ben belediye başkanımıza ve tüm kıymetli ekibine bizi unutmadığı için teşekkür ederim dedi.
haber: yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Vekili Dr. Deniz Güçer,
Sıradaki Haber Vali Duru’ya RTÜK ziyareti