Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRETMENLER, BİLGİ PINARIDIR

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı “Öğretmenler toplumları yönlendiren, geleceğehazırlayan bir değer ve kaynaktır” dedi. 

24 kasım Öğretmenlergünü dolayısıyla bir açıklama yapan başkan yazgı, açıklamasında tümöğretmenlerin gününü kutlayarak şunları söyledi.

“Şüphesiz kimilletleri yücelten, onları diğer milletlerden üstün hale getiren en önemlifaktör eğitimdir. bilimde, sanatta, kültürde ve ekonomide gelişmiş, ilerleyentoplumlar hep eğitim sorunlarını çözmüş olanlardır. bir milletin kalkınması,toplumun eğitim düzeyiyle orantılı olarak gerçekleşir. bu nedenle her toplumeğitimine önem vermek zorundadır.

Öğretmen, toplumuyönlendiren, geleceğe hazırlayan kaynaktır. kalkınmada ve gelişmede en büyükpay öğretmenlerimizindir. Öğretmenlik çok yüce bir meslek olduğu için, mustafakemal atatürk’ de kara tahta başına geçerek öğretmenlik yapmıştır.

Öğretmenler günündesevgili öğretmenlerimize duyduğumuz sevgi, saygı ve minnetin sembolü olarakonları kutlamak, bir buket çiçekle gönüllerini almak güzel bir davranıştır. hertoplumda ve her dönemde öğretmenler topluma ışık saçan, onları yönlendiren vebilgi sunan bir pınar olmuştur. dünyanın her tarafında öğretmenler insantopluluğunun en faydalı değerleridir..

bu duygu vedüşüncelerle, başta başöğretmen atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmişöğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başındabulunan değerli öğretmenlerimize de sağlık, mutluluk ve başarılardiliyorum.” 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'da Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde,
Sıradaki Haber Aksaray’da kaza kavgaya dönüştü: Polis ekipleri olaya müdahale etti! 1 yaralı!