Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

aksaray’daservet altınsoy temel lisesi

aksaray’daservet altınsoy temel lisesi öğrencileri, dünya engelliler haftası nedeniyleengellilere sosyal yardım amacıyla kermes düzenledi. 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, geliri engellilerebağışlanacak kermeste, öğrenciler ve aileleri tarafından hazırlanan yiyeceklerokulda satışa sunuldu.

servet altınsoy temel lisesi müdürü yardımcısı nilgünyılmaz, engelli vatandaşların yanında olmak adına böyle bir etkinlikdüzenlediklerini ifade ederek; “servet altınsoy temel lisesi olarak dünyaengelliler günü haftası nedeni ile toplumda ki engelli bireylerin sorunlarınadikkat çekmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla geniş katılımlı birkermes etkinliği düzenledik. kermesten elde edilen gelir ise engelli öğrencilerineğitimi için kullanılacak.” dedi.

engellilerin gönüllerine dokunacağız

12. sınıf Öğrencisi onur nuri karatay yaptığı açıklamada:“okulumuzda engelliler haftası nedeni ile bir kermes düzenledik. buradangelecek olan gelir ile hem engellilerin gönüllerine dokunacağız hem de çeşitlihediyeler takdim edeceğiz. bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize veöğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk
Sıradaki Haber Türk Sineması İçin Tarihi Destek: 2024’te 186 Milyon Lira Dağıtılacak!