Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

aksaray  hacıcevriye Ünsal ortaokulu

aksaray  hacıcevriye Ünsal ortaokulu görsel sanatlar öğretmeni ziya kavrik eşliğinde okulun 8. sınıf öğrencileri Özel eğitimuygulama okulunu ziyaret ederek orta –ağır zihinsel  engelli öğrenciler ile buluştular.

beraber etkinlikler yapan öğrenciler, özel eğitimegereksinim duyan öğrenciler ile  kalitelizaman geçirerek  özel eğitime gereksinimiolan öğrencilere karşı farkındalıklarının arttığını  engelli bireylerin de toplumun bir parçasıolduğunu söylediler. okula gelen misafir öğrenciler engelli öğrencileregetirdikleri hediyeleri takdim ederek Özel eğitime ihtiyacı olan bireylertarafından sergilenen resim sergisini gezdikten sonra engelli öğrencilertarafından sergilenen ritim çalışmasını izlediler. Özel eğitime gereksinimduyan öğrenciler  tarafından sergilenençalışmaları beğeni ile izleyen öğrenciler , okuldaki yapılan etkinliklerinin devam etmesi amacıyla kendiaralarında harçlıklarından  topladıklarıbir miktar  parayı okulumuz okul ailebirliğine bağışladılar.

Özel eğitim uygulama okulu, aksaray  hacı cevriye Ünsal ortaokulu görselsanatlar  öğretmeni ziya kavrik’a veaksaray  hacı cevriye Ünsal ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine topluma örnek olacak bu duyarlı düşünce ve davranışlarındandolayı teşekkür ettiler.

haber avni kuru

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyespor Minikler Hentbol Türkiye
Sıradaki Haber Minik Devlerden Büyük Başarı: Aksaray Belediyespor Türkiye Üçüncüsü!