Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRENCİLER HAYRAN KALDI

ankara gazi Üniversitesi gazi

ankara gazi Üniversitesi gazi İnşaat topluluğuüyesi 46 öğrenci aksaray’a geldi.

gazi İnşaat topluluğu öğrencileri, aksaraybelediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen bir dizi teknik gezide projeleriyerinde inceleme imkânı buldu.

gazi İnşaat topluluğu başkanı tayyip furkanhan öncülüğündeki Üniversite öğrencileri, aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

piramit kafede düzenlenen yemek sonrası başkanyazgı, 375 milyon liraya türkiye’de tek seferde yapılan ve bir ilk olan aksarayyeni sanayi projesini tanıttı.

sinevizyon gösterisi ile aksaray yeni sanayiprojesini, İnşaat topluluğu üyesi öğrencilere tüm detayları ile anlatan başkanyazgı, bu projenin türkiye’de tek ve örnek bir proje olduğunun altını çizdi.

bu arada Öğrenciler, teknoloji fakültesidekanı prof. dr. adnan sözen’in adına aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı’ya teşekkür belgesi takdim ettiler.

başkan yazgı daha sonra öğrencilerle birlikteotobüse binerek yapımı hızla devam eden yeni sanayi projesi inşaat alanındainceleme yaptı. Öğrenciler inşaat alanında yetkililerden bilgi aldıktan sonragrup olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

sanayi sahasındaki teknik incelemenin ardındanöğrenciler ve başkan yazgı aksaray belediyesi selime sultan kadın aktivitemerkezine geldiler. bayan öğrenciler aktivite merkezini gezip inceleme imkânıbuldular.

gazi İnşaat topluluğu öğrencileri, daha sonrabelediye tarafından restore ettirilen ve gün yüzüne çıkarılan 2. kılıçaslanhamamı ile tarihi azmi milli un fabrikasını gezerek incelemede bulundular veeserler hakkında bilgi edindiler.

aksaray belediyesinin ev sahipliğinde çokgüzel bir teknik geziye katılan ve çok memnun kalan öğrenciler, kendilerini engüzel şekilde ağırlayan aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ve ekibineteşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren
Sıradaki Haber ASÜ’de Mezuniyet Coşkusu: Fakülteler Belli Tarihlerde Kep Atacak!