Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Ödüllü Atık Pil Toplama” yarışması başlıyor

Aksaray Belediyesi çevre korumaya

Aksaray Belediyesi çevre korumaya yönelik bir kampanya başlatıyor. Doğa düşmanı atık piller için okullar arası ”Ödüllü Atık Pil Toplama” yarışması başlatarak doğayı koruma çalışmaları gerçekleştiriyor.

Aksaray Belediyesi, çevre koruma ve yeşil Aksaray mottosuyla hizmet vermeye devam ederken, çocuklardan gençlere her kesimi bu sosyal davranışa aşina etmek için çalışmalar yürütüyor.

Atıl pil toplama kampanyası başlatacak olan Aksaray Belediyesi, okullar arası gerçekleşecek olan kampanya doğrultusunda hem ödül verecek hem de okullardaki öğrencileri sosyal davranışını aşılamış olacak.  Doğasever nesiller ve doğayı koruyan nesiller oluşturmak amaçlanıyor.

Gelecek nesillere bırakılacak en güzel miras yaşanabilir bir dünya olması için çalışmalar gerçekleştiren Aksaray Belediye sosyal belediyecilik anlayışıyla şehrin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Okullar arası yapılan olan Ödüllü Atıl Pil Toplama kampanyası 15 Şubat 2023 tarihin de bitecek. (0382) 215 33 15 iletişim hattını arayacak detaylı bilgiler alabilecek.

Haber: Fatma Altınok