Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ODA BELGERİ ÜCRETSİZ ALINABİLECEK

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odasından alınan oda kayıtbelgesi, faaliyet belgesi ve ticari İkametgâh, İngilizce oda kayıt, İngilizcefaaliyet, İhale tarihli faaliyet, İhale durum, kayıtlı Üye onay, sicil kayıtlevhası, limited Şirketler için ortaklık pay listesi ve meslekten menbelgelerini web sitesinde ücretsiz hale getirildi.

odaya kayıtlı üyelerin en çok dile getirdikleri sıkıntınınönüne atso meclisinin aldığı karar doğrultusundageçirilirken bugünden itibarenüyeler web sitesine odayı arayarak kayıt olmaları durumunda kendileriistedikleri yerden internet ortamından belgelerini alabilecekler.

atso başkanı göktaş “oda belgelerimizi web sitemizdenÜcretsiz hale getirdik”

konu ile ilgili açıklama yapan atso başkanı göktaşyaptığı açıklama da“aksaray iş dünyasının öncü kuruluşu olan ticaret ve sanayiodamızın üyelerinin en çok talep ettiği ücretsiz belge verilmesi noktasındayönetim kurulumuz ve meclisimiz bir karar almıştır.

bu karar doğrultusunda odamız üyeleri web sitemizdentalep etmeleri durumunda oda kayıt, İngilizce faaliyet, İhale tarihli faaliyet, İhale durum, kayıtlı Üye onay, sicil kayıtlevhası ve meslekten men belgelerini ücretsiz alabileceklerdir. Öncelikle bukararın alınmasın başta yönetim kurulu arkadaşlarımız olmak üzere meclisbaşkanımız fatih tekin’in başkanlığında tüm meclis üyelerimize teşekkürediyorum.

aksaray’ı çok daha iyi yerlere getirebilmek adınaçıktığımız yolda ilk olarak açıklamış olduğumuz gelecek türkiye’nin sanayikentini aksaray’da İnşa ediyoruz vizyonumuzu hayata geçirebilmek için 5000 binüyemizin ve tüm şehrimizin iş dünyasının desteğine ihtiyacımız vardır.

bu anlamda üyelerimizin de taleplerini yerine getirmeninen büyük borç olduğunu biliyor ve yapılan anket uygulamalarında en çokistenilen belge ücretlerinin kaldırılmasını web sitemizden alınması durumundahayata geçiyoruz.

Üyelerimiz oda kayıt belgesi, faaliyet belgesi ve ticariİkametgâh, İngilizce oda kayıt, İngilizce faaliyet, İhale tarihli faaliyet, İhaledurum, kayıtlı Üye onay, sicil kayıt levhası ve meslekten men belgelerini artıkodamız web sitesi olan wwww.aksaraytso.org.tr adresinden odamızı arayarak kayıtyaptırmaları durumunda ücretsiz alabilirler. İş dünyamıza hayırlı ve uğurluolsun” dedi.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Karapınar ilçesinde buğday ekili
Sıradaki Haber Buğday ekili 50 dekar tarla yandı