Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O isim Aksaray’a davet etti! Onlarca Milletvekilleri Aksaray’a akın akın geliyor

Aksaray’ın turizmci 22. Dönem

Aksaray’ın turizmci 22. Dönem milletvekili Ahmet Yaşar, Aksaray’da Ihlara bölgesinde bulunan Kapadokus Ihlara termal tatil köyü termal oteli işletmesini yapıyor. Turizmci milletvekili Ahmet Yaşar ve ekibi Kapadokus Ihlara tatil köyünün işletmesine geçmesinden sonra, kaplıca turizminde Aksaray’da önemli adımlar atılmaya başlandı.

Kapadokus Ihlara termal tatil köyü, 1-4 Aralık tarihleri arasında Turizmci milletvekili ve iş insanı Ahmet Yaşar, AK Parti’nin önde gelen isimlerini Aksaray’a termal otele davet etti.

Aksaray’da havaları çok güzel olmasından dolayı Ahmet Yaşar, Milletvekillerine bir yazı göndererek 1-4 Aralık tarihleri arasında Aksaray’da Ihlara’da, Kapadokus Ihlara termal tatil köyünde konaklamaya davet etti.

Yerel seçimlerin arefesinde, siyasette adayların yavaş yavaş netleşmeye başladığı bugünlerde bu davete çıktığı ilk dakikalarda olumlu cevap vererek Aksaray’a geleceğini açıklayan önemli isimlerde oldu. O isimlerin başında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş,  geçmiş dönem TBMM’si Başkanı Bülent Arınç, 50’ye yakın 22’nci dönem TBMM’si milletvekilleri geleceklerini açıkladılar.

Kapadokus Ihlara Tatil köyü işletmecisi Ahmet Yaşar yaptığı açıklamada,

Çok değerli Vekillerim,

1 Aralık Cuma gününden 4 Aralık Pazartesi gününe kadar Aksaray’da hava çok güzel gözüküyor. Daha soğuklar gelmeden, 22.Dönem arkadaşlarımızı Aksaray da Termal otelimizde ağırlamak istiyorum. Amacım uzun zamandır bir araya gelemediğimiz siz değerli arkadaşlarımızı bir araya getirmek. Pandemiden önce İstanbul’da bir araya gelip hasret gidermiştik. Aradan uzun zaman geçti. Her ne kadar münferit olarak birbirimizle görüşüyorsak ta böyle bir araya topluca gelmek daha güzel oluyor. Yerimiz müsait 100 aileyi aynı anda konaklatabiliriz. Eğer bu tarih sizlerce de uygunsa buluşmayı yapalım. Katılmak isteyenler için numara veriyorum bu numaraya bildirirseniz çok memnun olurum. Yeterli katılım olmaz ise Aralık ayı sonuna da erteleyebiliriz. Ama Aksaray biraz soğuk olur. Buradaki tarihi mekanları gezdirmek istiyorum sizlere o yüzden havanın iyi olması gerekir. Herkese en derin selam ve saygılar sunuyorum.

Ahmet Yaşar

“ dedi. haber: Ağustos GERÇE