Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O beldede coşkuyla karşılandılar! Adaya destek verdiler

Yeşilova’da AK Parti heyecanı

Yeşilova’da AK Parti heyecanı yaşandı!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve ekibi, Yeşilova Beldesi’ne muhteşem bir coşkuyla ayak bastı! Gür ve ilçe yöneticileri, sevgi seliyle karşılanarak Ak Parti Yeşilova Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Gürlek ve partililere destek çağrısında bulundu. Heyecan dolu bir istişare toplantısı düzenleyen Muammer Gür, Yeşilova’da Ak Parti’nin zaferi için partililerden büyük bir enerji bekliyor. Birlikte çektikleri coşkulu fotoğrafla başarılarını pekiştirdiler. Yeşilova, AK Parti’nin enerjisiyle sallandı!

Yeşilova Beldesinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, AK Parti Yeşilova Belediye Başkan Aday Adayı ve 31 Mart’ta ki seçimlere parti tek aday adayı olduğu için büyük ihtimalle aday olarak gösterilmesi beklenen AK Parti Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Gürlek ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Seçimler öncesinde beldelerdeki son durumu yerinde görmek amacıyla ziyarette bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı ve Merkez İlçe Yöneticileri daha önce Merkez İlçe Yönetiminde yer alan Ak Parti Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Gürlek ve partililere moral ziyaretinde bulundu.

Partililerle istişare toplantısı yapan Muammer Gür Yeşilova’da Ak Parti Belediyeciliğinin kazanılması için partililerden Şeref Gürlek için destek istedi. Daha sonra partililerle birlikte bir de fotoğraf çekilen Muammer Gür ve Merkez İlçe Başkanı Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Gürlek ve ekibine başarılar diledi.

Haber: Avni Kuru