Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

NORA CITY GAZETECİLERİ UNUTMADI

aksaray’ın gözde alış veriş

aksaray’ın gözde alış veriş merkezlerinden biri olan noracity, 10 ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla aksaray’da görev yapan yerelve ulusal medya temsilcilerini ağırladı.

nora city, emir sultan İskender’de gazetecilerle biraraya gelen nora city genel müdürü yunus emre yıldırım, 2018 nisan ayındanitibaren yeni yönetimiyle, eski ismi efor, yeni ismiyle nora city’de hızlayaşanan değişim ve yenilenme sürecini anlattı. 10 ocak Çalışan gazetecilergününü de kutlayan yıldırım, “aksaray’ın evlatlarının birikimleriyle yapılan bugüzide alış veriş merkezinde 160’ın üzerinden iş yeri ve bine yakın çalışanıylaaksaray’ın her alanda ihtiyacını karşılayan nora city, nisan ayından itibarenilimizin sevilen İş adamı adem girgin ve yeni yönetimiyle önemli değişikliklergerçekleştirdi. bu değişim aksaray kamuoyunca iyi karşılandı” dedi.

“katkılarımız devam edecek”

gazeteciler ile nora city avm’yi de gezen genel müdüryıldırım nora city’de sosyal projeler kapsamında birçok etkinlikleryaptıklarını, ilimizin sosyal yaşamına da bir nebze de olsa katkıdabulunduklarını ve bu kapsamda sosyal projelerin de devam edeceğini söyledi.yıldırım 10 ocak gazeteciler günü münasebetiyle gazetecilere hediye takdimetti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren
Sıradaki Haber Engelsiz Yaşam Merkezinde yaz dönemi başlıyor