Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Neşet Ertaş Ortaköy’de anıldı

Aksaray’ın ilçelerinden olan Ortaköy’de

Aksaray’ın ilçelerinden olan Ortaköy’de Neşet Ertaş adına anma programı düzenlendi. Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe programa katılım sağlayan isimler arasında yer aldı.
Neşet Ertaş’ın hatırası için düzenlenen programa Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Ortaköy Spor Başkanı İlyas Eraltın ve öğretmenlerin katkı sağladı.
Program kapsamında, Büyük Usta Neşet Ertaş’ın hayat hikayesinin konu alındığı bir video hazırlandı. Video, izleyenleri duygulandırırken aynı zamanda büyük beğeni topladı. Neşet Ertaş’ın anıldığı programda, büyük ustanın eserlerine de yer verildi. Neşet Ertaş eserlerinden hazırlanan dinletiler, programa katılım sağlayan kişiler tarafından oldukça beğenildi


Bozkırın tezenesi Neşet Ertaş’ın anıldığı programa katılım sağlayan Kaymakam Karatepe, katkılarından ötürü Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Ortaköy Spor Başkanı ve öğretmenlere teşekkür ederken, program sonunda emeği geçen öğretmenlere ve Ortaköyspor Başkanı İlyas Eraltın’a plaket, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Şahin’e de çalışmalarından dolayı başarı belgesi takdim etti.

Haber: Ağustos Gerçe