Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da nefes borusuna kaçan et parçası, 4 çocuk babasını hayattan kopardı!

Aksaray’da Kurban Bayramı’nda yaşanan acı olay…

Aksaray’da Kurban Bayramı’nda yaşanan

Aksaray’ın Gülağaç ilçesi Demirci beldesinde, Kurban Bayramı’nın ilk gününde büyük bir trajedi yaşandı. Kurban etinden yapılan kavurmayı yerken nefes borusuna et parçası kaçan 70 yaşındaki Memiş Teke hayatını kaybetti.

Bayram Sofrasında Yaşanan Trajedi

Olay, önceki gün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Dört çocuk babası Memiş Teke, bayram sabahı kestikleri hayvandan yapılan kavurmayı yerken, aniden fenalaştı ve yere yığıldı. Yakınları durumu fark eder etmez sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi Yetersiz Kaldı

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Teke’nin nefes borusuna kaçan et parçası nedeniyle hayatını kaybettiğini belirledi. Tüm müdahalelere rağmen Teke, kurtarılamadı.

Otopsi ve Cenaze

Memiş Teke’nin cenazesi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Teke, aynı gün Demirci Kabristanlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aile Yasta

Teke ailesi, bayramın ilk gününde yaşadıkları bu beklenmedik kaybın derin üzüntüsünü yaşıyor. Dört çocuk babası olan Memiş Teke’nin vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Bu acı olay, nefes borusuna kaçan yiyeceklerin nasıl hayati tehlike yaratabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, benzer durumlarla karşılaşmamak için yemek yerken dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor.
Avni KURU

Edinilen bilgilere göre olay, Eskil
Sıradaki Haber Aksaray’da kaçak yapı yıkımında intihar tehdidi; “Kan çıkar ölüm olur!”