Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nazlıcan ile Buğra evlendiler

Aksaray’ımızın iş dünyasının önde

Aksaray’ımızın iş dünyasının önde gelen isimlerinden ve ASKO markası ile giyim ve inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Şeyma- Turan Kalkan’ın oğlu Buğra Kalkan ile Aynur – İlhami Üşenmez çiftinin kızları Avukat Nazlıcan Üşenmez 4 Haziran 2023 Pazar akşamı Grand Altuntaş otelde yapılan muhteşem düğünle dünya evine girdiler.
Nazlıcan- Buğra çiftinin düğünlerinde siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri de bir araya geldiler.
AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy ve İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO yönetim kurulu üyeleri, siyasi partilerin il başkanları, sivil topum kuruluşu başkanları, Kalkan ve Üşenmez ailelerinin yakınları ve dostları bu mutlu günde aileleri yalnız bırakmadılar.
Turan Kalkan ve ailesi ile İlhami Üşenmez ve ailesi misafirleri kapıda karşıladılar. Damadın amcası ATSO yönetim kurulu üyesi ve iş insanı Tuğrul Kalkan ve Gelinin dayısı ATSO Yönetim Kurulu üyesi ve iş insanı Erdem Dağ misafirlerle tek tek ilgilendi.
Genç çiftlerin nikah defterini Aksaray Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy ve Turan Yaldır birlikte verdiler. Aileleri tebrik edip, genç çiftleri mutluluklar dilediler.
Aksaray Posta Gazetesi ailesi olarak Kalkan ve Üşenmez ailesini tebrik edip kıymetli evlatları Nazlıcan ve Buğra Kalkan’a bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Haber: Ağustos GERÇE