Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nakkaş Mahallesinde Alt Yapı Çalışması Başladı

aksaray belediyesi ekipleri,nakkaş mahallesinde asfalt öncesinde alt yapı çalışmalarına hız

aksaray belediyesi ekipleri,nakkaş mahallesinde asfalt öncesinde alt yapı çalışmalarına hız verdi.

aksaray belediyesinin il genelinde sürdürdüğü alt yapı veüst yapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Özellikle asfalt serimi yapılacak yolgüzergâhlarında asfaltın daha sağlıklı ve uzun ömürlü olması için alt yapıyaağrılık veren aksaray belediyesi, nakkaş mahallesi 2825, 2829 ve 2831 no’lusokakların alt yapısını yeniliyor. eskiyen ve yıpranan alt yapı bağlantılarınıdeğiştiren ekipler, arızaya sebebiyet verebilecek içme su hatlarını dayenileriyle değiştiriyor.

belediye başkanı evren dinçer, asfalt çalışması yapılacak caddeve sokakların sağlıklı bir altyapıya kavuşturmak için ekiplerin gecegündüz çalıştığını ifade etti. Şehrin birçok noktasında belediye ekiplerincegerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmaları olduğunu hatırlatan başkan dinçer,“bizim amacımız halkımıza kaliteli ve güzel hizmet sunabilmek. konforlu birulaşım sağlamak” dedi.

Şehir içi ulaşımında trafiğin aksayan noktalarındaözelliklede adese kavşağı, sanayi sitesi üst köprü kavşağı, piri mehmet Çarşısıbağlantılı kavşak ve kurtuluş kavşağı gibi birçok noktada yapılan düzenlenmeleriörnek gösteren başkan dinçer, “hizmete sunduğumuz projelerimizi ve yaptığımızdüzenlemeleri halkımızın isteğine göre şekillendiriyoruz. Özellikledehalkımızın yoğun kullandığı güzergahlarda trafiğin tıkanıklığın nedenleritespit ediyor, bu noktalara yapılan düzenleme ile trafiği daha akıcı halegetiriyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Sıradaki Haber  İki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı