Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mütfü Işıldar, Sultanhanı’nda!

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, ilçe ziyaretleri kapsamında Sultanhanı ilçesini ziyaret etti. Sultanhanı ilçesinin ziyaret eden İl Müftüsü Işıldar, öğle vaktinde Sultanhanı Merkez Camiinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra İl Müftüsü Işıldar öğle namazı kıldırdı.
İl Müftüsü Işıldar, İlçe Müftülüğü personelleriyle, Kuran Kursu Öğreticileri, İmam Hatip ve Müezzin Kayyım ile müftülük toplantı salonunda ev sahipliğinde toplantı gerçekleştirdi.
İl Müftüsü Işıldar toplantıda dini ve manevi sorun ve beklentilerin çözülmesi yönünde istişarelerde bulundu. Toplantının ana konusu ise İl Müftülüğü tarafından yürütülen gençlik hizmetleri ile 4-6 yaş Kur’an kursu faaliyetleri oldu.
Gençlik hizmetleri ve 4-6 yaş Kur’an kursu faaliyetleri hakkında görüşülen toplantıda, katılım arttırılması ve verimliliğin sağlanması adına istişarelerde bulunularak bilgilendirme yapıldı.
İl Müftüsü Işıldar’a ziyareti esnasında; Şube Müdürü Mehmet Mert, İl Gençlik Koordinatörleri; Kemal Bulut ve Hava Köksal ile 4-6 Yaş Koordinatörü Miyase Aytop eşlik etti.
İl Müftüsü Işıldar, İlçe Müftüsü Halil Akçal’a ve ilçe personeline katılımları ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Haber: Fatma Altınok