Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Zavlak ve Fahri Solak’tan Milletvekili Aydoğdu’ya ziyaret

AK Parti Aksaray Milletvekili

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak ve Sultanhanı Belediye Başkan Fahri Solak’ı  makamında ağırladı.

Ziyaret sırasında ilçelerinin sorunlarını ve gerçekleştirdikleri projeleri aktaran başkanlar, destek taleplerini ilettiler.

Üçüncü dönem Sultanhanı Belediye Başkanı seçilen Fahri Solak, ustalık döneminde ilçesine daha güzel projeler yapmak ve turizmi ön plana çıkarmak için hazırladığı projeleri milletvekili Aydoğdu’ya sundu. Solak, “Sultanhanı ilçesini turizm bakımından daha da geliştirmek istiyoruz. Bu doğrultuda yeni projelerimiz var ve bunların hayata geçmesi için milletvekilimizden destek bekliyoruz” dedi.

31 Mart seçimlerinde Eskil Belediye Başkanı seçilen Mustafa Zavlak, ilçesindeki projeleri ve çalışmalarını Aydoğdu’ya anlatarak destek istedi. Zavlak, “Eskil’de gerçekleştireceğimiz projelerle ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmeyi hedefliyoruz. Milletvekilimiz Aydoğdu’nun desteği bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti belediyeciliğinin Sultanhanı, Eskil, Güzelyurt ve Ağaçören’de devam ettiğini belirterek, bu bölgelerde halka güzel hizmetler sunmak istediklerini söyledi. Aydoğdu, “AK Parti’nin 22. yılında da hizmet belediyeciliğinin yanı sıra gönül belediyeciliğini ön plana çıkarmak istiyoruz. Aksaray’a yapılacak her türlü hizmette tüm belediye başkanlarımızın yanındayım” dedi.

Aydoğdu, Sultanhanı ve Eskil Belediye Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belde belediye başkanlarımızla birlikte Aksaray’da hizmet belediyeciliğini sürdüreceğiz. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda, Aydoğdu, Zavlak ve Solak, ilçelerinde yapılacak projeler hakkında detaylı görüş alışverişinde bulundu. Aydoğdu, her iki başkana da projelerinde başarılar dileyerek, desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Bu ziyaret, Aksaray’ın ilçelerinde yapılacak projeler için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor ve belediyelerin halkına daha iyi hizmet sunma çabalarını destekliyor.

Fatma Altınok