Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SEVGİ, SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, türkiye cumhuriyeti’ninkurucusu mustafa kemal atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 80’inci yılında minnet,saygı ve dua ile andıklarını ifade etti. 

atatürk’ünbağımsızlık mücadelesinin lideri ve kahramanı olduğunu, milleti ortak idealleretrafında toplayarak türkiye’nin her bakımdan büyümesini, değişip dönüşmesinive kalkınmasını sağladığını ifade eden rektör Şahin, “bugün, milli mücadeledöneminden aldığımız ilhamla ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.dünyanın yükselen değeri ve mazlumların umudu olan türkiye cumhuriyeti’ninzorlu bir sürecin ve fedakârlıkların ardından kurulduğunu unutmadık. o dönemkieşsiz fedakârlıklar bugün de bizlere yol göstermekle birlikte, dünyamilletlerine de ilham kaynağı olmaktadır” dedi. 10 kasımların sadece matem veanma günleri olmadığını, bu günlerde cumhuriyet kazanımlarını daha da ilerileretaşımak için başta atatürk olmak üzere; milli mücadelenin eşsiz kahramanlarınıanlamak gerektiğini kaydeden asÜ rektörü, “kazanımları ileriye götürme azmidaha güçlü bir cumhuriyet, daha güçlü bir demokrasi ve daha kalkınmış bir ülkedemektir. ancak bu şekilde hem mustafa kemal atatürk’ün, hem de diğer tümşehitlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkmış olabiliriz” dedi.

prof.Şahin, sözlerini şu şekilde tamamladı: “mustafa kemal atatürk’ü ve cumhuriyetibizlere emanet eden tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve dua ile anıyoruz.”

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Niğde’nin Çiftlik ilçesinde, otomobilin çaptığı
Sıradaki Haber Otomobilin çarptığı kadın öldü