Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD Yıl Sonu Üye İstişare Toplantısını gerçekleştirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şube Geleneksel Yıl Sonu Üye İstişare Toplantısı, MÜSİAD Aksaray Başkan Tamer Yalvaç, Yönetim Kurulu üyeleri, önceki dönem Şube Başkanı Eyüp Dağdaş, Genç MÜSİAD Başkanı Said Sametoğlu, Altuntaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Altuntaş, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla Altuntaş Otel de gerçekleştirildi.

2023 yılı değerlendirmesi ve 2024 yılı organizasyon, çalışma ve faaliyet detaylarının ele alındığı istişare toplantısında aynı zamanda MÜSİAD Aksaray üyelerinin ortaklığıyla kurulması planlanan Sıcak Daldırma Galvaniz Üretim Tesisi Tanıtım Toplantısı da gerçekleştirildi.

Katma Değer ve İstihdama Yönelik Katkımız Artacak

“Toplantının açılış konuşmasında Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirten MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Tamer Yalvaç, “Böyle bir süreçte, iş insanları olarak yapmayı planladığımız yeni yatırımlar doğrultusunda şehrimizdeki istihdam sayısını yukarılara taşıyarak, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlayacağız. Hali hazırda Organize Sanayi Bölgemiz de faaliyet de bulunmayan ve ihtiyacı duyulan bir tesis kurmayı planlıyoruz. Bu tesisi etkin bir şekilde kullanarak, Galvaniz sektörün de faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarının karşılık bulması noktasında önem teşkil edeceğini düşünüyoruz. 13 binin üzerinde üye ve 60 binin üzerinde işletme ile 2 milyonun üzerinde kişiye istihdam sağlayan MÜSİAD üretim ve ihracata odaklanarak binlerce üyesiyle ekonomiye muazzam katkılar sağlamaya devam edecektir.” dedi.

Haber: Avni Kuru