Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD “Filistin’e Gıda Kolisi Yardım Kampanyası” başladığını açıkladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile Türk Kızılay Derneği arasında yapılan iş birliği protokolü kapsamında Filistin’e destek amaçlı Filistin’e Gıda Kolisi Yardım Kampanyası başladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile Türk Kızılay Derneği arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde “Filistin’e Gıda Kolisi Yardım Kampanyası” başladı.
İsrail’in Filistin halkına yönelik uyguladığı işgalci rejimi 07 Ekim 2023 tarihinden bu yana devam ediyor. Savaşın etkisiyle birlikte Gazze halkında yaşanan sorunlarda beraberinde getiriyor. Temel insani ihtiyaçları karşılamak, gıda takviyesi oluşturmak adına Türkiye birçok kurum ve kuruluş yardım eli uzatmaya devam ediyor. Yardım ele çerçevesinde Kızılay ve MÜSAİD arasında yapılan işbirliği protokolü ile Filistin halkına yardım etmek amacıyla “Filistin’e Gıda Kolisi Yardım Kampanyası başladı.
MÜSİAD tarafından kampanyaya yönelik yapılan açıklama ile “Filistinli mazlumların temel gıda maddelerine ulaşabilmesi maksadıyla, KIZILAY iş birliğiyle, “Filistin Gıda Kolisi Yardım Kampanyası” başlatmış bulunmaktayız. Bu minvalde siz değerli üyelerimizin yapacağı yardımlar sayesinde, Filistin’e gönderilecek olan kolilerinin içerisinde 7 adet çorba, 7 adet ana yemek, 14 pilav/makarna olacak şekilde toplamda 28 adet ürün olmak üzere planlanmıştır. Bağış yapmak isteyen üyelerimizin aşağıda bulunan Türk Kızılay Derneği’nin Filistin’e Gıda Kolisi Yardım Kampanyasına özel olarak açtığı hesap bilgileri üzerinden bağışlarını gerçekleştirebilirler. Unutulmamalıdır ki Filistin’in yalnızlığı tüm insanlığın yalnızlığıdır” şeklinde ifadelerine yer verildi.

Haber: Fatma Altınok