Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD Aksaray ve MÜSİAD Nevşehir Heyeti Azerbaycan’da

MÜSİAD Aksaray İhracatı Geliştirme

MÜSİAD Aksaray İhracatı Geliştirme Komisyonu Başkanı Yasin Yıldırım, MÜSİAD Nevşehir Başkanı Ahmet Çakır ve yönetim kurulu üyesi Taner Özdemir MÜSİAD Azerbaycan Başkanı Reşat Cabirli ve üyeleriyle bir araya geldiler. Şube hizmet binasında ziyaret ettiler.

MÜSİAD Azerbaycan şube binasında gerçekleşen ziyarette Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ticari potansiyel, ticaret hacmi ve ekonomik konular masaya yaptırıldı.

Görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Aksaray İhracatı Geliştirme Komisyonu Başkanı Yasin Yıldırım; “MÜSİAD olarak Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ticaret hacminin ve ikili iş birliklerinin artırılmasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor.  Bu kapsam da Türk ve Azerbaycan’ lı iş temsilcilerini çeşitli fuar ve toplantılar aracılığıyla bir araya getirerek ikili iş birlikleri sağlayacak organizasyon ve faaliyetlere yönelik çalışmalarımız devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Aksaray İhracatı Geliştirme Komisyonu Başkanı Yasin Yıldırım; sözlerinin devamında; “Türkiye ile Azerbaycan arasında 30 yılı aşkın süredir devam eden diplomatik ilişkilerin yanında, esas olarak ekonomik ve ticari ilişkilerin de çok önemli bir yerde durduğunu, her geçen gün artış gösteren ticaret hacminin gelecekte çok daha iyi seviyelere ulaşacağını belirten Yıldırım, bu tarz toplantılar, konferanslar, iş birlikleri ve ziyaretlerle bu ticaret hacminin çok daha ileri seviyelere ulaşacağına inanıyorum.” dedi.

 

Haber Bülteni