Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD Aksaray ve Kırşehir şubeleri, ticarette yeni fırsatlar araştırıyor

MÜSİAD heyeti, Aksaray ziyaretinde

MÜSİAD heyeti, Aksaray ziyaretinde ticari iş birliklerini geliştirmek için projeleri masaya yatırdı.

Kırşehir/Aksaray, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Başkanı Enes Mehmet Polat, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Soner Arısoy, Kerem Ali Hıra ve Şube Müdürü Yusuf Aydın ile birlikte, Aksaray’da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

MÜSİAD Kırşehir heyeti, Aksaray’da faaliyet gösteren MÜSİAD şubesini ziyaret ederek, ticari faaliyetlerin artırılmasına yönelik projeleri ele aldı. Ziyarette, Aksaray MÜSİAD Başkanı Tamer Yalvaç, Başkan Yardımcısı Sefa Göktaş, Nurettin Ertuğrul ve Murat Koyuncu ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, Kırşehir ve Aksaray arasındaki iş birliklerinin güçlendirilmesine yönelik potansiyel adımlar ve projeler değerlendirildi. Taraflar, ticari işbirliğinin yanı sıra MÜSİAD’ın genel faaliyetleri ve çalışmaları hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

Aksaray MÜSİAD Başkanı Tamer Yalvaç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD Kırşehir Başkanı Enes Mehmet Polat ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti. Yalvaç, iki şubenin birlikte gerçekleştireceği iş birliklerinin bölgedeki ticari faaliyetlere katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

MÜSİAD heyeti, başarılı ziyaretin ardından bölgedeki iş dünyasına ve ekonomiye olan katkılarını artırmak için çalışmalarını sürdürmeyi hedefliyor. İki şubenin yakın iş birliği ile ticari faaliyetlerin artırılması ve bölgesel ekonomik kalkınmaya önemli bir katkı sağlanması bekleniyor. Haber; Ağustos Gerçe