Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD Aksaray sosyal hizmet iş birliğini görüştü

MÜSİAD Aksaray Şubesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sezgi Arpacı Elaldı’yı ziyaret ederek sosyal hizmet ve destek programlarında iş birliği fırsatlarını ele aldı.

MÜSİAD Aksaray Şubesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sezgi

MÜSİAD Aksaray Şubesi Başkanı Av. Sefa Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sezgi Arpacı Elaldı’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede sosyal hizmet alanındaki yürütülen çalışmalar, toplumun farklı kesimlerine yönelik destek programları ve kurumlar arası iş birliği imkanları değerlendirildi.

Toplantıda, MÜSİAD üyeleri ile İl Müdürlüğü arasında sürdürülebilir iş birliklerinin geliştirilmesi, yerel toplumun ihtiyaçlarına uygun projelerin hayata geçirilmesi konularında fikir alışverişi yapıldı.

Ziyaret sonunda açıklama yapan Başkan Göktaş, “Nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için Sayın Elaldı’ya teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Bu iş birliği girişimi, Aksaray’daki sosyal hizmet çalışmalarının etkinliğini artırarak hem sivil toplum hem de kamu kurumları arasındaki koordinasyonu güçlendirmeyi hedefliyor.

Toplantı sırasında İl Müdürlüğü makamında sıcak bir atmosfer hakimdi ve kurumun mevcut projeleri hakkında bilgi paylaşımı sağlandı.

MÜSİAD Aksaray, birlik ve beraberlik ruhuyla sanayi ve toplum odaklı projeler üretmeye devam edeceğini vurguladı.

Ağustos Gerçe