Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD Aksaray Gençlik Kurulu 3. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı

müstakilsanayici ve İşadamları derneği

müstakilsanayici ve İşadamları derneği mÜsİad aksaray gençlik kurulu 3. olağan genelkurulu toplantısı, 17 kasım 2018 cumartesi günü mÜsİad aksaray Şubesindedüzenlendi. 

toplantıya mÜsİad aksaray başkanı eyüp dağdaş, genelmerkez genç mÜsİad genel başkan yardımcısı yunus furkan akbal, genel merkezgenç mÜsİad teşkilatlanma birim başkanı cem Çekerek, genel merkez genç mÜsİadyurtiçi teşkilatlanma birimi başkan yardımcısı abdülhamit eroğlu, konya gençmÜsİad başkanı kadir başaran, yozgat genç mÜsİad başkanı salih köse, aksaraygenç mÜsİad halef, selef başkanları tuğrul pınardağ, mahmut aliç, mÜsİadaksaray ve genç mÜsİad yönetim kurulu Üyeleri ve üyeler katılım sağladı.

mÜsİad aksaray gençlik kurulu 3. olağan genel kurulutoplantısı açılış konuşmasını görev süresi dolan genç mÜsİad başkanı tuğrulpınardağ yaptı.

pınardağ “ mÜsİad’a katkı sağlamak İçin devamlılıkİlkesini benimseyerek gönüllülük esaslarıyla Çıktığımız bu yolda 2015 yılındagenç mÜsİad başkan vekilliği görevini ocak 2017 İtibariyle ise başkanlıkgörevini devir alarak. görev süremiz boyunca ortak akıl, ortak söylem, örnekbirliktelik düsturuyla genç mÜsİad’ı beklentiler üzerine çıkarma yönündeçalışmalarımıza devam ettik.

genç mÜsİad başkanlık görev süresi boyunca eğitim başarıÖdülleri, bu yaz camideyim, 24 yaş Çok geç, girişimcilik kursları gibi birçokprogram ve projeye imza atarak her yıl gerçekleştirilen geleneksel programlarkapsamımıza aldık” ifadesinde bulundu.

bizler, sadeceyerel de hizmet veren bir sivil toplum kurulusu değiliz

yeni dönem genç mÜsİad başkanı mahmut aliç;  “bölgemizde Ülkemizde ve dünyada şube vetemsilcilikleriyle faaliyet gösteren sürekli kendini yenileyen, geliştiren gençve dinamik bir sivil toplum kuruluşuyuz.

bizim hedefimiz kendi girişimciliğimizi göstermek,ticaretimizi artırmak ve çizmiş olduğumuz gelecek planlamasıyla siyasi,ekonomik ve kültürel anlamda katma değer üreterek kendi başarı hikâyemiziyazmaktır. dünyada ve ülkemizde yaşanan değişimleri, dönüşümleri hepimizin çokyakından takip etmesi, algılaması ve ona göre stratejilerini belirlemesigerekmektedir.

ekonomik, sosyolojik ya da politik gelişmeleri yakinentakip edip bu yeniliklere uyum sağlamak adına biz genç İş adamlarına büyükgörevler düşmektedir diye konuştu.

İnsan davası kadar büyüktür” dedi.

gençlik kurulu toplantısında, konuşma yapan mÜsİadaksaray başkanı eyüp dağdaş konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“bizim davamızda dün gibi, büyük medeniyet davasıdır.dünyanın 3 kıtasına hükmeden atalarımızın yolunda ilerleyerek ilimde, fende,siyasette, ticarette ve hayatın her alanında refah düzeyi yüksek bir medeniyetetekrar ulaşmaktır davamız. bu davaya hizmet için milletlerin ve devletlerin ençok muhtaç olduğu şey ise gençlerdir.

aksaray genç mÜsİad kurulduğu günden bu yana büyümeyedevam eden kendini geliştiren ve sürekli ileriyi gösteren bir yol haritasıüzerinde aktif çalışmaları ile etkin bir sivil toplum örgütü olarak aksaray veülke gündeminde belirleyici bir yerdedir. mÜsİad ailesini açıkça ifade etmekgerekirse

ailemiz gönülden çalışmanın ve gönülden birlikteliğinadresi

ailemiz samimiyetin ve sadakatin adresi

burası mÜsİad ailesinin gelecekteki yöneticilerininyetiştiği yeni adres

burası türkiye’mizi ileriye taşıyacak gençlerin bir çatıaltında toplandığı okuldur.

bizim ilkelerimiz ve değerlerimize sahip olan, bizlerleaynı havayı teneffüs eden tüm gençlerin mÜsİad ve genç mÜsİad çatısı altındayeri hazırdır. bu güzel camianın bireyleri olarak mÜsİad’ı büyütmek veyüceltmek için değerlerinizden ödün vermeden özverili ve fedakârca daimaçalışın, çalışın, çalışın.

her insan içinde bir dünya taşır. ve yarının dünyasınısiz gençler inşa edeceksiniz.  bununiçinde birlik olmalı beraber hareket etmeli ekip ruhu ile takım oluşturmalıçalışma stratejinizi belirlemeli kısır çekişmelere, kişisel menfaatlere vebireysel hareketlere prim vermeyerek bir olmayı başarmalısınız. bu takım ruhunuoluşturduğunuz an inanınki ulaşmak istediğiniz hedefler kaçınılmaz olacaktır”ifadelerini kullandı.

mÜsİad bir okulgibidir

mÜsİad aksaray gençlik kurulu 3. olağan genel kurulundakapanış konuşmasını yapan genel merkez genç mÜsİad genel başkan yardımcısıyunus furkan akbal

“bugün burada bir aile ortamında bulunmaktan son derecemutlu ve gururluyum genç mÜsİad başkanlık görevini iki yıldır yürüten başarılıçalışmalara imza atan tuğrul pınardağ başkanımızı mÜsİad okulundan mezunediyoruz” dedi.

tuğrul başkana bundan sonraki çalışma hayatında başarılardiler. mÜsİad aksaray gençlik kurulu başkanlık görevini devir alan mahmutbaşkana muvaffakiyetler dilerim; ifadelerini kullandı.

mÜsİad aksaray gençlik kurulu 3.olağan genel kurulutoplantısı devir teslim törenin ardından son buldu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi ekipleri bayram tatilinin ardından sahada