aksaray belediyesi,muhtarlıkların halka daha iyi hizmet verebilmeleri için 19 mahalle muhtarınabilgisayar desteği verdi.
muhtarlardan gelen talepüzerine aksaray belediyesi tarafından muhtarlıklara tam donanımlı, bilgisayarhediye edildi.
yeni seçilen 19 mahallemuhtarı aksaray belediye başkanı evren dinçer’i makamında ziyaret etti.
aksaray belediyesitarafından mahalle muhtarlarına verilecek olan 19 adet bilgisayarın ilkibaşkanlık makamında düzenlenen törenle, kurtuluş mahallesi muhtarı mehmetemekli’ye teslim edildi.
belediye başkanı evrendinçer, ilk bilgisayarı “hayırlı hizmetlerde kullanılması temennisi ilekurtuluş muhtarı mehmet emekli’ye teslim etti.
belediye başkanı evrendinçer, bilgisayar teslim töreninde yaptığı açıklamada muhtarlardan bilgisayarve yazıcı konusunda talep geldiğini ve bu talebi olumlu karşıladıklarınısöyledi.
başkan evren dinçer açıklamasınındevamında “biliyorsunuz muhtarlar, devletin halkla buluşmasında ilk basamağınıoluşturuyor. halkımızın istek ve taleplerini bizlere ulaştıran, mahallelerindeyapılan hizmetlerin yakın takipçisi, devletimizin halkla buluştuğu ilk makamolan muhtarlarımızın hizmet kalitesini yükseltmek ve şehrimizde daha iyi hizmetsunmalarını sağlamak adına 19 mahalle muhtarımıza bilgisayar hediye ettik.hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınlar.” şeklinde konuştu.
muhtarlardan başkan dinçer’e teşekkür
mahalle muhtarları adınasöz alan paşacık mahallesi muhtarı mustafa gül, muhtarlara verdiği destektendolayı başkan evren dinçer’e teşekkür etti.
muhtar gül yaptığıaçıklamada “Öncelikle bizlere böyle bir güzelliği sağlamasından dolayı muhtararkadaşlarım adına belediye başkanımız evren dinçer’e çok ediyorum. amacımızaksaray’a topyekûn hizmet yapmak. birliğimizi beraberliğimizi her daim korumak.amacımız gelecek nesillere güzel eserler bırakmaktır. huzurlu ve mutlu şekildebulunduğumuz mahalleleri güzelleştirirsek bizim için en büyük eser odur.sizlerden allah razı olsun. bizleri düşündüğünüz için ve vermiş olduğunuzbilgisayarlar için sizlere çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada çokgüzel günler bizleri bekliyor” dedi.
haber merkezi

