Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtarlar Yeni Bir Döneme Giriyor

  Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla

 

Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım Projesi tanıtım toplantısı kapsamında Ankara’da gerçekleşen muhtarlar buluşmasına Aksaray’dan Muhtarlar başkanı Fikret Dağ da katılım sağladı.

Ankara Etimesgut Korkut Ata Kültür Merkezinde gerçekleşen tanıtım toplantısına Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ katılım sağlayarak burada Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ile bir araya geldi. Tanıtım toplantısı sonrasında Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Merkezinde, Genel Başkan Aktürk’ü ziyaret eden Dağ, ziyaret sırasında toplantı gündemi hakkında istişarelerde bulundu ve ziyaret sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk toplantısı Ankara’da yapılan projenin Türkiye’de toplam 9 ilde daha tanıtım toplantısının gerçekleşmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ; “Muhtarlarımızla “Yeni Yüzyıla Adım Adım Projesi” toplantısı sırasında paylaşılan vizyon değerleri arasında “muhtarların toplumsal sorumlulukları arasında yer alan çevresel be toplumsal sorunlar konusunda bilinçli bir organizasyonla hareket etmelerini ve sosyal değişimler için projeler üretmelerinin sağlanması ve muhtarların sivil toplum liderleri olarak toplumsal farkındalıklarına yardımcı olmak amaçlanmaktadır” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe