Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtarlar İstek Ve İhtiyaçlarını Bildirdi

Aksaray valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray İl Özel İdaresinde köy muhtarlarıyla

Aksaray valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray İl Özel İdaresinde köy muhtarlarıyla İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.

Aksaray valisi Hamza Aydoğdu bir süre önce şehir merkezinde 48 mahalle muhtarı ile toplanarak istek ve ihtiyaçlarını dinlemişti. Şimdi de merkeze bağlı köy ve kasaba muhtarları ile Özel İdare salonunda bir araya gelerek, yine istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

Muhtarlarla İstişare Toplantısında bir araya gelen Vali Aydoğdu, “Devletimizin imkanlarıyla her zaman hizmetinizdeyiz” dedi. Toplantıda söz alan muhtarlar, bölgelerinin sorunlarını da Vali Aydoğdu’ya ileterek çözüm istediklerini bildirdiler.

Aksaray Özel İdare salonunda gerçekleşen toplantı sonra kimi muhtarlar, yapılan hizmetlerden dolayı Vali Aydoğdu’ya  teşekkür etti.

Haber Avni Kuru

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde kaldırımda bekleyen kişi otomobilin çarpması sonucu hayatını
Sıradaki Haber Otomobilin çarptığı yaya öldü