Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtarlar Günü Ağaçören’de unutulmadı

Ağaçören’de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında, ilçede görev yapan muhtarlar bir araya geldi. Programa Kaymakam Metin Korkmaz, Belediye Başkanı Kemal Salman ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı. Etkinlikte, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemli rolleri vurgulandı.

Ağaçören’de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında, ilçede

Kahvaltı programına Ağaçören Kaymakamı Metin Korkmaz, Belediye Başkanı Kemal Salman ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarının talepleri, projeleri ve vatandaşlarla ilgili çalışmaları üzerine sohbet edildi.

Belediye Başkanı Kemal Salman, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemli rolüne dikkat çekerek, “Muhtarlarımız, vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi gören en önemli yerel temsilcilerdir. Her birine emekleri, gayretleri ve fedakârca hizmetleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Programda, muhtarların gününü kutlayan Kaymakam Metin Korkmaz da birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Korkmaz, muhtarların ilçenin kalkınmasında önemli bir paya sahip olduğunu belirtti.

Ağaçören Belediyesi tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik, hem muhtarlar arasında dayanışmayı güçlendirdi hem de yerel yönetimlerin vatandaş odaklı hizmet anlayışının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Ağustos Gerçe