Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MUHTARLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

vali aykut pekmez 19

vali aykut pekmez 19 ekim muhtarlar gününedeniyle aksaray valiliği ev sahipliğinde  mahalle ve köy muhtarları ileöğle yemeğinde bir araya geldi. ağaçlı tesislerindeki programa aksaraymilletvekili İlknur inceöz, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, emniyet müdürüali karabağ, kamu kurumları müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileriile muhtarlar katıldı. 

vali pekmezburada yaptığı konuşmasında muhtarların vatandaşlarla devlet arasındaki enönemli köprü olduğunu söyledi.

muhtarlığın eneski idari birimlerinden birisi olduğunu kaydeden vali pekmez:”muhtarlarımız vatandaşlarla  devlet arasındaki en önemli köprü.o açıdan muhtarlarımız vatandaşların devletle olan ilişkisinde önemli bir görevüstleniyorlar. devletin gözü ve kulağı sizlersiniz. bu köprü görevini nekadar iyi yapabilirsek vatandaşlarımızın sorun ve ihtiyaçlarını gidermiş oluruz”dedi.

vali pekmezkonuşmasında: “devletimizin bütün kurumları ile köylerin, mahallelerin veinsanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elinden geleni yapıyor ancaktakdir edilmelidir ki ihtiyaçlar sonsuz, kaynaklar kıt. bu nedenlekaynakları en iyi şeklide kullanıp hizmet götürmeye çalışıyoruz” dedi.

ak parti aksaraymilletvekili İlknur İnceöz ise yaptığı konuşmasında muhtarların da görevsüreleri boyunca vatandaşların taleplerine dinleyerek sorunlarına çözümaradıklarını söyledi. 

cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan’ın ilk kez milletin oyu ile seçildikten sonra külliyeninkapılarını sonuna kadar millet iradesine açacağını söylediğini ifade edenİnceöz: ” sayın cumhurbaşkanımız en küçük alanda en yoğun şekilde çalışanmuhtarlarımızla seçildikten sonra yıl içinde çok önemli toplantılarla buluştu. o toplantıların birinde  19 ekim muhtarlar günü olarakkutlanmasını ilan edelim dedi ve yasalaştı 3 yıldır bu günü kutluyoruz.” dedi. 

belediye başkanıhaluk Şahin yazgı ise vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayreti içindeolduklarını söyledi. vatandaşların ilk olarak mahallesinin ve köyünün muhtarıile muhatap olduğunu vurgulayan yazgı doğru yolda ilerlemek için hep beraber gayretgöstermeye devam edeceklerini söyledi.

köy ve mahallemuhtarlarının katıldığı yemek programı sonunda aksaray muhtarlar derneğibaşkanı mehmet emin tetik muhtarlar adına vali aykut pekmez’e teşekküretti. 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkçe’nin İç Anadolu Bölesinde yer
Sıradaki Haber Aksaray’ın lezzet durağı, yöresel tatlıları damakları şenlendiriyor