Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem İnce, Belediye Başkanı mı oluyor?

Bu haberin fotoğrafı yok

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Muharrem İnce ismi gündemde

Türkiye adım adım yerel seçimlere gidiyor. Ankara kulisleri ve siyaset sahnesi hareketlendi. Muharrem İnce Ankara’da Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul’da da Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Muharrem İnce’nin CHP’nin İzmir adayı olacağı iddia edildi. Gazeteci Gürkan Hacır merak edilen soruları İnce’ye sordu. Hacır, İnce’nin sözlerini TV100’ün gündem belirleyen programı Kübra Par’la Farklı Açılar’da aktardı.
Türkiye, gelecekteki yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken, Ankara’nın siyasi kulisleri canlanmaya başladı. Bu heyecan verici gelişmelerin odağında ise Muharrem İnce’nin adı önemli bir yer tutuyor. Son zamanlarda Ankara’da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile, İstanbul’da ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmelerle dikkat çeken İnce, adaylık konularıyla gündemde.

Gazeteci Gürkan Hacır, merak uyandıran soruları sormak üzere Muharrem İnce ile bir araya geldi. İnce’nin CHP’nin İzmir adayı olacağına dair iddialarıyla ilgili açıklamalarını, TV100’ün önde gelen programlarından Kübra Par’la Farklı Bakış açısında paylaştı. Programa katılan Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, gazeteci Gürkan Hacır, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, hukukçu Bışar Özbey, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, yerel seçimleri ve Ankara kulislerini masaya yatırdılar.

Heyecan verici bir şekilde, 31 Mart 2024’teki yerel seçimlere odaklanan programda, Muharrem İnce’nin belediye başkanlığı adaylığı konusu ele alındı. Gazeteci Gürkan Hacır, İnce’nin kendi ağzından yaptığı açıklamaları detaylı bir biçimde TV100 ekranlarına taşıdı. Haber Merkezi