Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar’dan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Sözeriyim’e ziyaret

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Aksaray Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Sözeriyim’i ziyarette bulundu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Sözeriyim’i makamında ziyaret eden Müftü Işıldar, ziyaretini amacı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğünün yaz Kur’an kursuna verdiği destek oldu.

Aksaray Valiliği ve İl Müftülüğünün yoğun çalışmalar sonucunda 4-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik açılan yaz Kur’an kursları, çocukları dini eğimlerde kendini geliştirerek topluma ahlaki açıdan fayda sağlaması hedeflendi. Yaz Kur’an kuşların öğrenciler, Kur’an eğitim alarak, hem Kur’an okumayı öğreniyor hem de ahlaki açıdan gelişiyor.

Müftü Işıldar, ziyaret esnasında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdür Sözeriyim ile yaz Kur’an kursuna yönelik çalışmalara değinerek, öğrencilere verilen eğitimde verimliliğin arttırılması ve daha çok katılımcı sağlanması adına görüşme yapıldı.

İl Müftüsü Işıldar ziyarette bulunduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ali Rıza Sözeriyim’e yaz Kur’an kursuna verdiği destekten ötürü teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok